pig1129 发表于 2015-11-21 20:38:42

聊聊聽音樂

大家隨左抽斗外, 唔知閒時有無聽吓音樂呢, 我在此分享先

LeslieNg 发表于 2015-11-21 20:50:47

含蓄一点,只贴一角海绵行不行

pig1129 发表于 2015-11-21 20:55:38

梗係得啦! 近日爬文知道村長玩返LP! 勁呀! 我係CAS去膽前後! 貪佢夠方便

LeslieNg 发表于 2015-11-21 21:10:33

回复 3# pig1129 的帖子

再另类一点,看个唱片沟槽如何?

LeslieNg 发表于 2015-11-21 21:22:10

口味再重一点,打开后级肚子瞧瞧

LeslieNg 发表于 2015-11-21 21:46:03

口味还要再重一点,挖二战前后西门子为德军制作、很可能含放射性元素的军用线材,自己做条时钟电源线,或者高兴把电容统统换成高逼格的?

pig1129 发表于 2015-11-21 21:50:07

:lol 嘩! 村長原來您閒時都玩埋DIY! 我都想學, 可惜唔識電學!不過見到啲相, 啲電熔可以換過啲勁啲, MCAP,JENSEN :lol

pig1129 发表于 2015-11-21 21:52:19

原帖由 LeslieNg 于 2015-11-21 21:10 发表 http://bbs.pipevillage.org/images/common/back.gif
再另类一点,看个唱片沟槽如何?
唱片如果清潔得妥當, 無論佢年紀幾大, 播返出黎都係一樣咁好聽!而家香港好多人都肯花錢投資喺好既洗碟機上

LeslieNg 发表于 2015-11-21 21:56:56

回复 7# pig1129 的帖子

逼出来的,修机器的根本不可能有我们的闲蛋、采购能力、审美眼光、疑心病重及极致精微 :lol

LeslieNg 发表于 2015-11-21 21:59:40

原帖由 pig1129 于 2015-11-21 21:50 发表 http://bbs.pipevillage.org/images/common/back.gif
:lol 嘩! 村長原來您閒時都玩埋DIY! 我都想學, 可惜唔識電學!不過見到啲相, 啲電熔可以換過啲勁啲, MCAP,JENSEN :lol
M-Cap, Jensen 大概只相当于 Dunhill/Castello 的级别。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 聊聊聽音樂